Thursday, 13 September 2012

15/113

Tänään olin ekaa kertaa ulkona sitten maanantain, kun kävin hankkimassa uuden laskimen, koska vanha on kadonnu luoja ties minne, ja mä tosiaan tarviin laskinta yo-kokeeseen ja siihen harjotteluun. Onneks ei maksanukkaa nii paljoo ku luulin et maksais! Ja oli viel aika samanlainen ku mun vanha laskin, joten ei tarvii opetella ihan uudestaan ton käyttöä. 

Lisäks kävin kahvittelemassa Mein, Vernan, Amarin ja Villen kanssa, sekä lähdin siitä sitten kirjastoon tyttöjen kanssa lukemaan kokeisiin. Pitää useemminkin lukea kirjastossa, siellä ajan kulumista ei jaksanut edes ajatella, vaan paneutui koko olemuksella siihen lukemiseen.

neule MONKI kauluspaita H&M jeggings GINA TRICOT


Lisäks pyörin parissa kaupassa Vernan kanssa, ja tuli pari ostostakin tehtyä. Mitään ton kuvan paidoista en kyl ostanu, koska ne näytti mun päällä ihan typeriltä, mut ne näytti kivalta tossa kuvassa. :--D Mut huomenna varmaan lisää noista ostoksista, kun en viitsi pimeässä kuvata! 

Huomenna on myös äikän tekstitaidon koe. Toivottavasti ne tehtävät on jotain mihin osaan vastata. Oon aika hyvä äidinkielessä muuten, mutta välillä jotkut termit menee vähän sekaisin/en muista niitä. Mutta toivottavasti menee hyvin!

4 comments:

 1. oot tosi nätti ja sulle käy hyvin noi lävärit! :>

  ReplyDelete
 2. ihana toi keltainen neule :)

  http://noraea.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, vaikka kyseessä onkin vaaleanpunane neule. :'D Hiukan toi muokkaus tainnu vääristää tota väriä!

   Delete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆