Tuesday, 4 September 2012

6/113

Tänään kävin hiukan hemmottelemassa itseäni, nimittäin kampaajalla! Olin viimeks käyny kampaajalla joskus toukokuussa, joten eiköhän ollukki jo aika saada mm. kammottava juurikasvu pois. Lisäks Tracon on tänä viikonloppuna, ja sitäkin varten hiuksien pitää olla edustuskunnossa, mutta siitä lisää myöhemmin.


Olin tosissaan ehtinyt kasvattaa ton otsatukan jo melkein yli leuan, mutta noi lerpakkeet pisti nii pahasti ketuttamaan, että päätin otsiksen tekevän come backin. Toi keskijakaus oli ihan kiva, kun sitä jaksoi laittaa, mutta mä en todellakaan jaksa. Lisäks välillä pääni näytti jotenki hirveen pitkulaiselta huonolla tavalla ton keskijakauksen kanssa. Sit kans väri oli tosi kulunut ja juurikasvu tosissaan tollanen hirvitys. 

Päätin ekaa kertaa yli vuoteen ottaa uuden värin päähän! Ennen oon aina värjänny samalla värillä, mitä ne mun vanhat pidennykset on, mutta nyt kun tukka on jo niin pitkä ja pidennykset niin huonossa kunnossa, päätin muuttaa sävyä. Kampaaja laittoi punaisemman ja täyteläisemmän sävyn, kuin on aikaisemmin ollut. Tykkään tästä lopputuloksesta tosi paljon, vaikkei muutos todellakaan oo mikään radikaali. Nyt kumminkin taas kehtaa näitten hiusten kanssa liikkua!

8 comments:

 1. Ihanatihanatihanat noi uudet hiukset! Rakastuin :-) Sopii ihan tajuttoman hyvin!

  http://marikaoaaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Jee pusipusi laitti nyt susta tuli taas söpö pikkutyttö! ♥ Näytit nii paljo aikuisemmalt jakauksel mikä oli väärin koska laitti. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehehee. :D Joo ehkä tä pikkutyttölook pukee mua paremmin ku aikuiselta näyttäminen!

   Delete
 3. Otsis sopii sulle tosi hyvin! :)

  ReplyDelete
 4. Noi hiukset sopii sulle todella hyvin! Ihana ulkoasu :)

  janinastyle.blogspot.fi

  ReplyDelete
 5. Sulle sopii otsatukka ihan älyttömän hyvin!
  http://laughalittleharder.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆