Friday, 7 September 2012

YesStyle rytkyjä ja Tracon


Että semmosta. Nyt sinne Traconiin! Ps. Taustamusiikkeina toimii Perfumen Secret Secret ja Communication, ku näitä multa yleensä kysytään.

8 comments:

 1. Kiva blogi sulla, kuvia ja tekstiä on just sopivasti ja oot nätti tyttö :-) jos on pakko keksiä jotain kritiikkiä, niin mielenkiintosempi banneri olis kiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo vaihoin just vähän aikaa sitten blogin taustakuvan, ja en oo saanu viel banneriin sopivaa kuvaa. :D Mutta asiaan on tulossa korjaus lähiaikoina!

   Delete
 2. vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä, ainakin tän videon perusteella! tosi kiva blogi muutenkin :)

  ReplyDelete
 3. Aww ihania ostoksia <3 oot jotenkin niin luonteva tolla videolla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :D Joo toi luontavana oleminen vaati harjoittelua, vanhemmissa videoissa oon välillä tosi jäykkä ja puhun ku jossain koulun esitelmässä. :''D

   Delete
 4. Hahahaha Laitti oot ihana !!! Repeilen täällä noille sun väliheitoille: "Tän merkin nimi on Tokyo Fashion, mut design by Taiwan, mitä vittua ?" <3 Odottelen innolla sun tracon postausta ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. AAA mulle tulee niin kiusallinen olo ku kaverit kattoo mun noit videoi. :'D Mut hyvä et jaksoit kattoo, mä mietin nimittäi et onkohan toi liian pitkä et ihmiset varmaa tylsistyy. Onneks heitot on parhaita!

   Delete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆