Friday, 19 October 2012

50/113

Tänään minä, Viivi, Annika ja Verna kokoonnuimme Annikalle tarkoituksena tehä japanilaista ruokaa, okonomiyakia, ja katsoa kauhuleffa. Verna kun oli Japanissa tosiaan vaihto-oppilaana, niin mukaan Suomeen oli tarttunut joitakin japanilaisia ruoka-aineita, niin päätettiin väsätä osakalaista erikoisuutta, okonomiyakia. 

Ohje oli aika yksinkertainen, Verna melkein muisti ulkoa, mutta tarkastettiin vielä. Aika pitkälti tehtiin tämän ohjeen mukaisesti. Päälle heitettiin kyllä okonomiyaki-kastikkeen lisäksi jotain ihme höttöä, joka oli nimeltään  vissiin katsuo, ja oli mitä oli niin se oli hyvin kalaisan makuista ja todella hyvää.

Taikinaa. Näytti tässä vaiheessa todella omituiselta kaalin ansiosta. 


Annika ja Verna hoiti pääosin taikinan tekemisen ja paistamisen, ja Viivi pilkkoi kaalia. Mulle ei sitten jäänytkään mitään tekemistä, niin päädyttiin ottamaan Viivin kanssa turhia kuvia kaalin suikaleilla. ヽ(‘ ∇‘ )ノ Annika ja Verna oli tosi tylsiä, ne sanoi ettei niistä sais ottaa mitään kuvia. Tän takia mun ei tuu koskaan otettua kaverien kanssa oikein kuvia, koskaan ei muka olla tarpeeks edustavia kameran edessä.


Eka okonomiyaki valmiina! Käytettiin tuossa täytteenä kanaa, mutta jälkeenpäin ajateltuna ois ollu ehkä parempaa pekonilla tai katkaravuilla. Jotenkin se kana oli hirveen... suomalaisen makuista.


Oli muuten helkutin hyvää myös majoneesin kanssa! Ah tuota makujen harmoniaa. Ja oli todella täyttävää. Tehtiin näistä aika pieniä, ja söin yhden kokonaisen ja pari palaa muusta, niin olin jo aivan täynnä.

Ruokasähläyksen jälkeen katsottiin Paranormal Activity Tokyo Night, jonka olin nähnyt kerran aikaisemmin kesällä, ja aika oli kyllä jo ehtinyt kullata muistot. Muistin leffan olleen paljon pelottavampi, mutta noin 2/3 elokuvasta on turhaa höpisemistä, ja niiden pelottavien juttujen odottamista. Mutta lopun ~10min oli kyllä kammottavampaa settiä mitä muistin... Hyh. Oli kiva sen jälkeen lähteä ajamaan pois, kun Annika asuu ihan syrjässä, niin joutui monta kilometria ajamaan pimeällä metsätiellä. Onneksi Verna oli kyydissäni, niin ei tarvinnu yksin pelätä! (・□・;)

10 comments:

 1. Ärsyttää ylitarkat ihmiset kuvien suhteen! Vaik ois viimisen päälle tälläydyttykki ni sillonki välil jotkut jaksaa valittaa et yhyy ei must yhtään kuvii itkuvinkuparku. KUVA ON MUISTO, MUISTOT ON KIVOI.

  Ehkä tajuu jos oikeesti näyttää iha perseelt(nyt tuli vaa mielee south park) ja kuva on kulmast mis näyttää et ois 10 kaksoileukaa vaikkei oikeesti oo, mut hei COME ON, siit ei todellakaa oo 100% tapauksis kyse. Tuskin KUKAAN laittaa kaveristaan kuvaa nettiin, missä se näyttää oikeesti ihan sietämättömältä.

  Mä näytin tänää suht pulsult löysis vaatteissani ilma meikin meikkii, mut silti kaali pääs on hienoo olla ja nyt siit on muisto :DD

  Kiitos hei.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ja mustaki ku tietää et lol kirjotan blogii jne, ni mulle voi ihan hyvin sanoo, jos ei haluu et laitan niit kuvii tänne ihmisten nähtäväks. :D Ensisijasesti kumminki haluun, et mul on niit muistoi koneella ja voin tehdä niist vaikka jonku leikekirjan jos huvittaa. Ja muutenki ku ollaan tunnettu ties kui mont vuotta, ni ihan niinku en ois koskaan nähny teit ketää epähehkeinä tyylii darra-aamuina, ni luulis et tollasest randomhengailust vois ihan ottaa kuvia. :DDD

   Ihana Viivin avautuminen merkinnässäni. <3

   Delete
 2. oi nam!! okonomiyaki on ihan älyttömän hyvää c: ..tuli nälkä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo on kyllä. * _ * Söisin uusiks!

   Delete
 3. Heeeei mullekki ruokaa! Ja mä tuun poseeraan sun kanssas jeee!

  ReplyDelete
 4. Nomnom, niin hyvältä näyttää! Mäki haluun tehä joskus okonomiyakia, se on barast c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ja tota oli aika hauskaa kans tehä. :D Ja tosissaa yllättävän helppoo!

   Delete
 5. Omnom okonomiyaki ja söpöt kaalitytöt <3 ( Ja ihan näin side note: Katsuo on kuivattua kalaa :::D )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omnomnomnom kaalijuutalaiset. :D

   Ai katsuon merkitys oli noinki yksinkertanen, kyllähän mä sen tajusin että se tuoksuu kalalt mut ajattelin et se ois jotain paljo monimutkasempaa. XD Pitäs vihdoinki oppii japanilaisist et niille ruokajutut ei oo kovin monimutkasii yleensä. :D

   Delete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆