Sunday, 7 October 2012

Skins Party @ Venue

Perjantaina kävin ensimmäistä kertaa Helsingissä Skins-bileissä! Houkutti ajatus lähteä hiukan viihteelle kavereiden kanssa muutenkin, mutta vielä vieraana olleet JJ:n ja erityisesti Freddien näyttelijät saivat minut erityisen liikkeelle. 

Paras yhteiskuva ever. Melkein hävettää. :--D

Näytän siltä, että itkisin... Vaikka oikeasti vaan nauroin ihan hirveesti. Mutta ihana Luke. ♥ 


Tosiaan heti kun päästiin Janeten ja Stellan kanssa sisään Venueen, Chris käski meidät meet and greettiin. En ollut ollenkaan valmistautunut näkemään näyttelijöitä niin pian, niin sain ihan hirveen hepulin! Tais ainoat asiat mitä pystyin sanoo olla tyyliä "oh my god motherfucking god" ja noi ihanaiset kyseli, että oonko kunnossa. Seurauksena tuli tosissaan hehkeitä kuvia. Kun oltiin saatu omat kuvat, näyttelijät oli silleen et "haha she needs a drink!" ja hetki olikin jo ohi, ja me oltiin ostamassa juotavaa. Mutta oli ihan uskomaton fiilis, tuli vaan hirvee adrenaliiniryöppy, kun noi vaan halaili ja oli tosi ystävällisiä! Loppu ilta menikin sitten joratessa, jonottaessa lisää juotavaa tai jonottaessa vessaan. Oli niin paljon ihmisiä paikalla, että välillä oli niin kova tungos.

Harmi vaan mulla tuli hirveä väsy "jo" kolmelta (olisin halunnu olla loppuun asti!) niin mä ja Nette päätettiin lähteä nukkuilemaan. Seuraava aamu meni upeasti rullakebun ja RoboGeisha splatterin parissa, ja sen jälkeen palailinkin kotiin.

Joten in conclusion ihan huippu viikonloppu oli! Ens viikonloppuna onkin tiedossa Yamacon, Sakura Party ja WTF, niin on onneks tekemistä taas luvassa.

8 comments:

 1. MÄ OON NIIN KATEELLINEN OIKEESTI ;____; Ihana toi kuva, jossa halaat Lukea ♥ Kelpais mullekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awws, täytyy toivoo et ne tulis uusiks viel, että säkin pääsisit näkee! >:3 Ainaki ne hirveesti tuntu kehuvan Suomee ja tykkäävän meiningistä~

   Delete
 2. eikääää vähänkö ihania D:

  ReplyDelete
 3. OIKEESTI TIÄKS TÄÄ KATEELLISUUSKUOLEMA TAPPAA MUT NII LUJAA
  oiioioioioi itken iha just joo meen hyppää katolta.
  tää reiluuden taso aaaaa♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä nyt sentään katolta hyppää! D:
   Toivotaan vaan, että pojat tulee uudestaankin Suomeen ni pääset säkin heitä tapaamaan. >:3

   Delete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆