Sunday, 28 October 2012

Talvi blogimaailmassa

Tätä on nyt varmaan joka tuutista kuulunut, joten miksei täälläkin. LUNTA, TALVI, TOPPATAKIT, TALVIRENKAAT! Rupesin miettimään, mitä talvi oikein tarkoittaakaan täällä internetin syövereiden lifestyle/hömppäblogien maailmassa, ja pari asiaa tuli mieleen.
 • Syksyllä puolet blogien kuvamateriaalista koostuu syksyn värikkäistä lehdistä, nyt tilalle saadaankin noin miljoonaan eri blogiin kuvat lumisista oksista. Vaikka osaisit käyttää iskän ostamalla järjestelmäkameralla makrokuvausta, niin se ei tee siitä lumisesta oksasta yhtään mielenkiintoisempaa. Ja miksi niitä kuvia lumisista oksista pitää olla joka toisessa merkinnässä? Nyt pliis jotain rajaa. 
 • Talvitakit tulevat käyttöön, ja jollei ole joku kroisos niin niitä talvitakkeja ei ole kuin pari jos sitäkään. Joten päivän asut tulevat olemaan aika yksitoikkoisia. Lisäksi ton kylmyyden takia puolet vaatteista on käyttökelvottomia, koska on liian kylmä. Hyvästi polvisukat, nähdään taas keväällä. (´;д;`) Lisäksi hiuksia ei oo mitään järkeä laittaa mitenkään erikoisesti, koska joutuu heittämään päälle ties mitä huivia ja pipoa, joiden pois ottamisen jälkeen tukka on täysin lässähtänyt.
 • Hyvien valokuvienkin saanti vaikeutuu. Sisällä on niin pimeä, että vois luulla yön kestävän koko päivän. Joten jos kuvaa sisällä niin noin 90% kuvista on liian rakeisia tai heilahtaneita, tai kärsivät kamalasta salamaraiskauksesta. Ulkonakin on kuvaamiselle sopivaa valoa noin kaksi tuntia päivässä, ja näpit jäätyvät, kun yrittää säätää kameran asetuksia. 
Että semmoset tuntemukset mulla on talvesta! 

9 comments:

 1. Voi, että tää postaus piristi tätäkin pimeää iltaa! Hyvä et joku sanoo suoraan mitä mieltä on, enkä siis ollutkaan yksin samanlaisten ajatusten kanssa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kuulla, että joku iloitsi tästä postauksesta, kun tälläsiä en yleensä tee! :D Ajattelin tätä kirjoittaessa, et pitäiskö olla vieläkin provosoivampi ja kirjoittaa pitempikin merkintä, mutta meni siinä sit aivot solmuun ja tällänen tästä tuli. >D

   Delete
 2. ooi ihana ulkoasu ja tää on niin totta! :D oon just miettiny et vähänkö tylsää, etten pääse kuvailee ulos ku on nii pimee taas enkä haluis et kaikki mun fb kuvat & blogi kuvat on otettu sisällä salamaraiskauksella.. : D jään seurailee ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :D

   Joo, just mietinki että tä pimeys on varmaan suurin ongelma ku pitäis jotain valokuvata. >D

   Delete
 3. kiva blogi, liityin lukijaks (:

  http://aaddaaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi vitsi rakastan sun blogia, oon ollu tän lukija jo tosi kauan! ^^ Sulla on aivan ihana tyyli! :))

   http://katrisdays.blogspot.fi/

   Delete
  2. Paljon kiitoksia, ihana kuulla että oot jaksanu blogiani lueskella! *3*

   Delete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆