Tuesday, 16 October 2012

Yamacon + Sakura Party

Viikonloppu tuli jälleen kerran vietettyä Helsingissä. Tällä kertaa syynä olivat muunmuassa aivan uudet tapahtumat Yamacon ja Sakura Party, joita molempia vietettiin Glorialla. Olin paikalla Chotto!Chocolaten mukana. Yamaconissa meillä oli puheohjelma, puhuttiin niitä näitä j-tanssiryhmän perustamisesta Suomessa, ja Sakura Partyissa muut tytöt tanssivat. Itse en päässyt tanssiesitykseen mukaan, koska en ollut ehtinyt käymään treeneissä tarpeeksi kirjoitusten takia.(iДi) Nyyhkis.


Aloittelemassa puheohjelmaa! Mua jännitti ihan jäätävän paljon, enkä ees tajua miks. Muutenkin taisin olla vähiten äänessä, koska kumminkin oon uus jäsen enkä tiedä asioista niin paljoa diipadaapa. Aluks selitin just siitä, millasta on olla jäsen joka on tullu myöhemmin mukaan. Sit joskus ohjelman lopulla mä rentouduin enemmän, ja uskalsin välillä heittää jotain kommentteja muiden juttuihin. Paitsi et meni sanat välillä sekaisin, ja saatoin tulla väärinymmärretyks, mut onneks muut ihanat tytöt korjas, jos meinasin sanoo jotain ihan väärin!


Puheohjelman jälkeen bäkkärillä, jei! Oli sinällään hyvä fiilis ton puheohjelman jälkeen, kun ei ollut enää mitään asiaa mitä stressata, kun muilla tytöillä oli se tanssikin vielä edessä. Hohohoo. 


Sit juotiin bäkkärillä skumppaa, kuin filmitähdet konsanaan.

Mua sinänsä harmittaa se, että en ehtiny kummassakaan tapahtumassa hirveesti keskittyä siihen itse tapahtumaan, koska olin aika kiinni näissä meidän tanssiryhmän jutuissa. Meillä oli kumminkin hirveen kivaa, mutta silti! Ois sitä ehkä halunnu käydä kuuntelee jonku luennon Yamaconissa, ja bilettää Sakura Partyis tanssilattialla enempi ku 10 minuuttia. Noh, ens kerralla sitten. (`・ω・´)”  

4 comments:

 1. Aaa ois pitäny tulla sinne Yamaconiin! :<

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli kyllä mukavan oloinen tapahtuma! Onneks tässä marraskuussa on DesuTalks ja Cosplay Gaala, niihin kannattaa tulla. >:3

   Delete
 2. Kivan oloinen blogi, vaikka välttämättä noin räikeä tausta ei iske muhun :) Makuasioista on tietysti turha kiistellä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :> Joo, ite tykkään taustasta tälleen eikä oo mielestäni liian räikee, mut kaikesta ei voi tykätä. :D

   Delete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆