Friday, 9 November 2012

Kamera-arsenaalin kasvua

Tässä viikon sisällä kameravarustukseni on huomattavasti kasvanut, kun taholta x sai pilkkahintaan näitä välineitä. Oon niin pitkään eläny pelkästään Samyangin fisun ja Canon EFS 18-55mm putkilla, että nä välineet on saanu koko kameran tuntumaan aivan uudelta kapistukselta.

Salama Speedlite 380EX ja objektiivi Canon Compact-Macro Lens EF 50mm.

Testikuvaa macrolla. Macaronssit on parhaita. 

Lisäksi mukaan mahtui niin suuri objektiivi, että nimesin sen kokonsa ansiosta Mega Penikseksi. Kyseessä on Canon Zoom Lens EF 100-400mm.

Ilman zoomia tämmönen mötikkä...

Zoomin kanssa MEGAJÖÖTERIKIKKELI!


Kokeilukuva mega kikkeli -putkella. Olisin halunnu kuvata jotain lintuja, mutta niitä ei kuvaushetkellä näkyny meidän pihalla. Niinpä lähikuva meidän random pensaasta. About 10 metrin päästä otettu siis. 

Että semmosta. Nyt tekis mieli pitää joku kunnon photoshoot ihan mallin avulla, että sais kunnolla kokeiltua näiden hienouksia. Mä kun en luontokuvauksesta oo niin innoissani, ihmisiä on nii paljo kivempi kuvata.

9 comments:

 1. SELMA! UNOHIT VESILEIMAT!
  Mitä jos joku nyt pöllii sun maailman persoonallisimman ja idearikkaimman lyhyt-terävyysalue-kuvan teiä pihan puskast O___O
  Miten voit sitten enää elää?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, miten voin olla näin huolimaton? ;__; Jos joku pöllii ton puskakuvan ja väittää omakseen mun on varmaan pakko tehä harakiri!! Ja varsinki toi macarons kuva, se on ehkä mun paras valokuva EVER!!1

   Delete
  2. Onneks muistutin sua!!!11 Nyt sitte ainaki muistat, jos vaik otat paljon lisää maailman persoonallisimpia kuvia vaik LUMISEST OKSAST tai JOULUVALOIST, ku siis niitä ei ainakaa oo internet pullollaan. Vesileimat on siks niissä erittäin tarpeellisia ja tärkeitä :)

   Delete
 2. Ei hitsi mäki haluisin kunnon kamerakamppeet...:/ Houkutteleva toi megajööterikikkeli :D

  http://toomaterialgirl.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mäkään en ois ikinä kuvitellu et mul ois ollu ees tohon makroon tai salamaan varaa vuosiin, mutta nyt sattu tämmönen lucky chance kohdalle.. :D Joo toi Mega Penis on kyl aika veikee, pitäs vaan keksii sille kunnon käyttöö ku se on tosiaan tarkotettu enemmänki johonki luontokuvaukseen!

   Delete
 3. Nice post,dear.^^
  Maybe follow each other on BLOGLOVIN and GFC???
  My Blog

  ReplyDelete
 4. Oi macaronssit!! ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆