Tuesday, 11 December 2012

Vappulakki päässä

Taas vähän hiljaiseloa ollut täällä blogissa. Mun koulun viimeinen jakso oli aika hasardia aikaa, ja yritin minimoida kaiken stressin, jotta selviäisin kunnialla kursseista läpi saadakseni päättötodistuksen. Ja tittididii...

...lakinhan minä sain!

Viikonloppu oli yhtä juhlaa. Juhlien järjestäminen oli myöskin yhtä sekamelskaa, koska kokeet palautettiin 5. päivä, ja lakkiaiset olivat 8. päivä. Eli ei jäänyt siihen väliin kovin montaa päivää aikaa. Mutta juhlat saatiin kasaan hyvillä ruuilla ja juomilla, vieraita tuli ja kaikki onnistui hyvin! 

Juhla-asussa tosin kävin läpi hieman muutosta verrattuna aikaisempiin suunnitelmiin... Mutta hyvältä näytti juuri näin! Neule H&M, mekko Cruel Age, sukkahousut Lindex ja kengistä en muista.

Ylemmässä kuvassa näkyy kaulassani myös vanhemmilta lahjaksi saatu Kalevala-koru. Toivoin pronssista Kodin sydän -kaulakorua, ja sen vanhemmat mulle sitten hankkivatkin. En oo hirveesti Kalevala-korujen ulkonäöstä ennen piitannu, mutta tämä vei sydämeni totaalisesti. Oli kyllä aika hauskaa, kun kerroin kavereille saaneeni tämän korun, ja varmaan kolmen tai neljän kaverini äidillä/mummolla on sama koru. Omalla äidin äidillänikin on tämä koru, ehkä mä sit vaan oon tällänen nuori mummeli.(>y<)Korun stoori on myös tosi ihana!

Mutta joo, nyt on yksi merkkipaalu elämässä takana, joten nokka kohti uusia seikkailuja. Joista toivottavasti jaksan tänne blogiinkin kirjoittaa paremmin.

Ps. Merkinnän kuvat ovat ihanan Viivi Kääriän käsialaa. ♥

5 comments:

 1. Onnittelut valkolakista! :> Näytät kyllä niin kauniilta noissa kuvissa ;_;

  ReplyDelete
 2. Tosi ihana kuva susta toi alempi, vaikka molemmissa oot kyllä nättinä!

  ReplyDelete
 3. Ihana tää blogin taustakuva ja hirmu nätti ylioppilas :3

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Näköjään valitsit sittenkin järkevämmän ja yo-juhliin sopivamman mekon. Tunnistin toisesta postauksesta, koska siitä punaisesta tonttutyttömekosta käytiin kyllä melkoinen debatti toisaalla... mutta hyvä, että järkipuhe meni perille. Olisi hauska tietää, mikä sai mielen muuttumaan.

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆