Tuesday, 27 August 2013

Pitsiunelmat mielessä

Moi pitkästä aikaa! (=゜ω゜)ノ Tulin taas parin kuukauden tauon jälkeen herättelemään blogia eloon, jos vaikka tällä kertaa onnistuisin! Mulla on kyl jonkun verran turhautumista tähän blogiin tällä hetkellä, haluaisin tehdä isoja muutoksia ulkoasulle sekä nimelle, mutta oon tietty ihan liian saamaton siihen. Mutta ehkä tässä joskus syksyn aikana... (つд`)

Tänään pynttäydyin pitkästä aikaa ihan vaan huvin vuoksi, ja lopputulos oli niin kiva, että oli pakko saada ikuistettua se jotenkin. 
paita LIZ LISA alusmekko YESSTYLE sukkahousut H&M kengät CLICK reppu LIZ LISA

Tästä saattaakin saada jo jotain vihiä, että mä oon kesän aikana innostunu ihan hirveästi tästä Liz Lisa -brändistä. Oon erinomaisen tuurini avulla saanut ostettua neljä kyseisen brändin tuotetta ihan täältä kotosuomesta, ja vielä siedettävään hintaan, mutta alkaa jo hiukan himottaa netistä tilaaminenkin. (╯3╰)


Siinä vielä meikki ja tukka! Päätin vetää kunnon gyaru inspiroituneisuuden moodin päälle, ja onnistuin mielestäni aika hyvin. En haluu luokitella omaa tyyliäni mihinkään tiettyyn genreen, mutta gyarusta on kyl kiva ottaa vaikutteita. Varsinkin tollasesta hempeästä galista. Suomen vaatetarjonnan puutteellisuuden ja Liz Lisa -himojen takia meninkin tilaamaan kasan hempeitä mekkoja yms. Yumetenbolta. Toivottavasti ne tulevat pian perille~.

Loppuviikoks onki tiedossa paljon ohjelmaa, saa nähä miten tä päivitystahti jatkuu. Mutta seuraavan päivityskertaan, ciao! (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆