Tuesday, 17 September 2013

Euforiapilvissä Traconin ansiosta

Viikonlopun Traconista toipuminen on vieläkin käynnissä. Olin nimittäin ollut koko viikon ollut kipeänä, Traconissa edelleen nokka valui ja yskitti, ja viikonlopun jälkeen olikin taas kuumetta. Mutta onneksi olin melkein terveenä edes viikonlopun!

Matka Traconiin alkoi lauantai aamuna joskus kuuden aikoihin. Oli ihan törkeä sumu koko aamun, ja ku kuunneltiin Shingeki no Kyojinin openingeja autossa, niin tuli sellanen olo että ihan hyvin tuolla horisontissa vois kohta näkyä jättimäinen titaanin jalka. :D Sit rupes kuumottaa liikaa ja kuunneltiin kaikkia nostalgisia ala-astebiisejä. Chotto!Mobilen meininki oli aika levotonta, oltiin kaikki nukuttu ihan älyttömän vähän. Siitä tietää, että porukka on väsynyttä, ku laittaa auton kajareista soimaan Tipitiin ja kaikki rupeaa laulamaan mukana.

mekko YUMETENBO sukat EBAY kengät CLICK hiuskoriste ACCESSORIZE

Conpaikalle päästiin vähän ennen ovien avausta, joten haettiin badget, mentiin viemään kamat Green Roomiin ja mentiinkiin sit jonottamaan avajaisiin. Odotettiin siinä aika kauan, ja ovet ei vaan auennu. Oliki sit kiva huomata, että avajaisiin ois pitäny mennä TOISEN kerroksen ovista. Joku lappu ovessa tai järjestyksenvalvoja kertomassa olis ollut kiva lisä... Mutta onneks ehdittiin sentään näkemään TanParan esitys avajaisten lopulla.

Sitten päätettiinkin kiirehtiä kiirehtiä myyntisaliin, koska minä ja Stella oltiin päätetty ostaa Arpakasso-pehmolelut! Löydettiinkin pehmolelupöytä aika nopeaa, ja päästiin ihmettelemään eri alpakoita. Mukaan tarttuivat seppelepäiset vaaleanpunainen Rosie ja kermanvaalea Jones! Alpakoista riittikin koko conin ajan iloa, ne herättivät huomiota söpöydellään ties kenessä, ja ne olivat loistavia unikavereita. Nyt tekis mieli järjestää joku Arpakasso-miitti, kun näitä alpakoiden omistajia on Suomessa ties kuinka paljon. Ois ihan äärettömän söpöä pitää jotkut teekutsut näiden kanssa. (≧◡≦)

Minä ja Rosie, sekä Noora ja Jones. (✿◠‿◠)

Rosie ja uusi ylpeä omistaja!

Alpakoiden oston ja kuvaushetken jälkeen mentiin katsomaan Pieneen saliin kuuntelemaan OxiGenin debyytti keikkaa. Pienen salin akustiikka ei jotenkin ihan toiminut, kuulosti siltä, ettei mikrofonien ja taustanauhojen miksausta saatu kohdilleen kunnolla. Mutta siitä huolimatta tytöt vetivät hyvin, ja toivon näkeväni vielä uudestaan ryhmän esityksiä!

Sen jälkeen olisin halunnut katsomaan Kingdom Hearts -pianokonserttia, mutta päästiin paikalle niin myöhään, että koko Pieni sali oli jo täpötäynnä. Onneksi mahdollisuus kuulla livemusaa koitti uudestaan, kun oli puhallinorkesterin anime konsertti! Onneksi se oli pääsalissa, sinne mahtuivat kuulemma kaikki halukkaat. Ja olipahan konsertti. Tuli monta kertaa kylmät väreet ja meinasin pillahtaa itkuun Pokémon musan aikana, sekä Ghibli medleyn aikana. Lapsuus tuli niin kauniisti mieleen. ;_; 


Konsertin jäleen mentiin Stellan kanssa Gyaru Finlandin miittiin, jossa porukkaa oli vähemmän kuin odotin! Mutta ei se mitään, kierrettiin myyntisali porukalla ja mentiin sitten ulos hengailemaan ja ottamaan kuvia. Oli tosi kiva tutustua, toivottavasti nähdään pian uudestaan. :3

Miitistä kiiruhdettiinkin k18 iltabileisiin. DJ Movestache veti hyvät lämmittelyfunkit, ja Overworld veti keikan siihen perään. Ei ollut kumminkaan hirveesti keikkariehumisfiilis, joten istuin nätisti toisella puolella baaria jutellen kavereiden kanssa.

Sunnuntaista, ja meidän main eventistä, eli Chotto!Chocolaten ja .ZERON tanssishowsta kirjotankin sitten seuraavassa postauksessa, ettei tästä tule ihan kilometrin mittaista. Stay tuned! (▰˘◡˘▰)

6 comments:

 1. voi ompas sul söpö blogi ja tyyli :)

  http://lfdy.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. ihanan söpö sun blogis ja sie myös!(: Mitä taidetta oikeen opiskelet?:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oon siis Omnian kulttuuripajalla, jossa tehdään vähän kaikennäköstä taiteeseen liittyvää. :D Välillä saadaan tilaustöitä jotka pitää toteuttaa, mut sit saadaan kans vääntää ihan omia projektejamme.

   Delete
 3. Söpö tyyli ja ihana blogi <3 :)

  http://inspirationmania.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆