Wednesday, 25 September 2013

✧・゚Neon Pretty Guardian Bepop -tuparit・゚✧

Moikkelis! Mun on/off-flunssa on vieläkin päällä, pitäis varmaan kohta mennä lääkäriin, kun mikään ei näytä tehoavan tähän. (つд`) Sen takia en oo hirveesti tällä viikolla pystynyt tekemäänkään mitään. Toivottavasti sunnuntaihin mennessä olisin hyvässä kunnossa, ei huvittais The GazettEn keikalla tartuttaa kaikkia, ja olla sen jälkeen ite taas täysin sänkypotilaskunnossa.

Mutta jotain oon sentään tehny, nimittäin lauantaina pidin tuparit! Hienosti tälleen yli puolenvuoden asumisen jälkeen, mutta ei se mitää, ainaki saatiin kivat bibikset aikaan. Koska oon sucker for teemabileet, niin pitihän näissäki bileissä teema olla. Teemaa pähkäiltiin yhdessä tyttöjen kanssa, ja päädyttiin 90-luvun animen olevan oiva teema. 

Eve, Nette, Noora, Milla ja minä! ❤ 

Eve otti pukuunsa vaikutteita Card Captor Sakurasta, Nette päätti olla random koulutyttö rumalla kampauksella, Noora otti vaikutteita Sailor Moonista, Milla oli geneerinen taikatyttö, ja minä itsekkin otin vaikutteita kaikista 90-luvun taikatyttösarjoista. Harmi ettei muistettu ottaa kaikkien vieraiden kanssa yhteiskuvaa, tyypeillä oli ihan sikamakeita asuja! Teemaan oli panostettu myös tarjoilujen osalta. Ihana ihana Stella oli leiponut peräti kaksi Sailor Moon -kakkua! Stella teki mun 19-vuotis synttäreille Nyancat -kakunkin, jos ette muista. :3 Toivottavasti Stella jatkossakin jaksaa tehdä meidän bileisiin kakkuja, nä on niin mykistyttävän upeita aina!

Bileet menivätkin siinä mukavasti ysärianimemusan taustalla soidessa, poikien saunoessa ja kakkuja syödessä. Illan aikana tapahtui kuitenkin yksi mystinen asia, nimittäin tekemäni munavoi katosi astioineen päivineen! Lisäksi jääkaapista katosi myöskin yksi voipaketti. Näitä sitten etsittiin vielä seuraavanakin aamuna. Myöhemmin illalla kuitenkin kämppikseni kertoi pihistäneensä munavoin ja voin omaan huoneeseensa. :D Odotin parempaa loppukliimaksia, mutta ainakaan ei menneet hukkaan noi!

Mutta joo, seuraavaksi taitaakin sitten olla tiedossa se Gazen keikka. Onko kukaan lukijoista tulossa myös katsomaan bändiä? Jos kyllä, niin toivottavasti nähdään siellä! ☆~(ゝ。∂)

3 comments:

  1. Mistä nuo kakut oli tehty, tai miltä ne niinkuin maistui? Tosi kauniita! Ja teidän asut myös! :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakkupohjina oli ihan tavalliset kakkupohjat, joiden välissä oli kermavaahtoa, banaania, vadelmaa ja toisessa kakussa vadelman tilalla päärynää! :3 Tosi hyvät olivat maultaan kans. Kiitoksia~.

      Delete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆