Sunday, 29 September 2013

Seilorityttö yllätysbileissä

Moi! ☆ Perjantaina uskaltauduin flunssasta huolimatta menemään ihmisten ilmoille. Kävin aamulla lääkärissäkin, mutta ei kuulemma löydetty mitää vikaa (hengitys, imusolmukkeet, korvat, kurkku jne.). Mistä oon aika kummissani, koska miks mä sit joka yö herään, kun yskittää niin pirusti. No mutta lääkärin jälkeen kävin postissa, kun mulle oli tullut paketti!


Alacasso perheeni sai uusia jäseniä! (●♡∀♡) Kermanvärinen iso on nimeltään Ribbon-chan, ja pienet ovat Tomomi ja Wally. Nyt Rosien ei enää tarvitse olla yksin. Nä on ikuisen huvin lähde, ja jo tulee suru puseroon niin alpakat piristävät aina. 

paita YUMETENBO hame EBAY sukat EBAY hiuskoristeet EBAY

Illalla oli suunnitelmissa pitää Mannalle yllätyssynttärit! Onnistuttiin yllättämään Manna ihan totaalisesti, meininki oli ihan niinkuin elokuvissa. Siellä sit istuttiin iltaa ja oli mukavaista. Tomomi kulki mukana, ja siitä olikin melkein kaikille juhlijoille illan aikana hupia.

Tomomikin pääsi nauttimaan juhlista. ( ´・ω・`)_且~

Huomenna sit vihdoinkin the GazettEn keikka! Iik jännittää jo. 

1 comment:

  1. Ihana Tomomi, Wally, Rosie ja Ribbon-chan :3 <3 Sekä sinä tietenkin ^^

    ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆