Thursday, 3 October 2013

Gyaru Me2 † HKI †

Viime lauantaina piipahdin Gyaru Finlandin miitissä! Mun ei alunperin pitäny ehtiä paikalle, kun vanhemmat tulivat samana päivänä käymään luonani, mutta kun sumplin aikatauluja, niin huomasin että ehdinhän minä miitissä olla n. kaksi tuntia. Joten suuntasin siis sinne!

paita YESSTYLE hame SEPPÄLÄ sukat EBAY kengät DINSKO korut H&M, HANJIRO

Mulla oli ihan hirveen kämänen olo edellisen illan takia, mutta sain itteni jotenkuten laitettuu ihmisen näköseks. Vaikka tuli sit kyl hirveet alemmuskompleksit, kun muilla oli niin ihania vaatteita, hiuksia ja kynsiä. ;w; Mäki haluan megahiukset ja sälää täynnä olevat kynnet!


Mentiin Kluuvin Hanko Sushiin syömään. Aiheutettiin kiva ruuhka sinne, meitä oli kumminkin yli kymmenen ihmistä, jotka tilasivat ruokaa. Oli kiva jutskailla ja syödä hyvää ruokaa!


Tässä vielä ryhmäkuva. Ite jouduin ryhmäkuvan oton jälkeen juoksemaan junaan, kun ruuilla oli mennyt niin kauan, että meinasin myöhästyä. Olisi ollut kiva jäädä hengailemaan ja tutustumaan tyttöihin pitemmäksikin aikaa, mutta piti rientää vanhempien seuraksi. Ensi kerralla sitten! ☆

3 comments:

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆