Tuesday, 1 October 2013

The GazettE @ Circus

Kaverien mielestä näytän joltain Miss Suomelta tässä. Wait what?

Jou vaan! Sunnuntaina oli pitkään odotettu Gazen keikka, jonka seurauksena pohkeeni ja niskani huutavat edelleen hoosiannaa. Eikä flunssallekkaan tehny ihan hyvää mennä sinne riehumaan ja huutamaan... No, oli kyllä kaiken tän kivun arvoista!


Ajattelin alunperin, että en varmana jaksa laittautua viimisen päälle jonnekki keikalle. No, aamulla kumminki teki mieli pynttäytyä joten mikäpä siinä. Vaatteet oli kyllä mukavat ja keikkaystävälliset, t-paita ja sortsit ei petä koskaan! Hiuspantakin, joka mulla tossa ylemmässä kuvassa on, lähti ennen keikkaa päästä pois, ois muuten voinu moshatessa tippua. Ripset ihme ja kumma pysyivät koko keikan päässä!


Keikkaseurana olivat mm. Nette ja Viivi! Viivi on ikuisesti mun paras keikkariehujakaveri, molemmat tälläsii alle 160 cm pituisia hobitteja, mut riehutaan ku viimiset hevoset! Meidän keikkaseurueesta muutenkin vaan minä ja Viivi vedettiin 110% energialla koko keikka läpi.

Jonofiiliksissä mm. join siideria Korilakkuman pepusta.

Koska oltiin tylsiä aikuisia, saavuttiin jonottamaan juuri vähän kuuden jälkeen. Ja koska takarivissä on parhaat bileet. Jono meni yllättävän nopeasti sisään, narikkaan saatiin tavarat suhteellisen nopeasti, ja sit odoteltiin! Päästiin lavan oikealle puolelle ihan reunaan, niin että bändin jäsenien päälaet näkyivät suurimman osan ajasta. Kun taas en meinannut nähdä mitään, tuli pompittua aika korkealle ilmaan, ja siitä johtuen pohkeeni haluaisivat tällä hetkellä kuolla. Parhaiten biiseistä muistan Vortexin, Suicide Circuksen ja Filth in the Beautyn, vaikka muidenki biisien aikana rehasin henkihievereissä. Sain kans joidenkin kanssakeikkailijoiden vihaiset katseet niskaani, kun Linda ~Pinkydive candy heavenin~ alkaessa huusin Viiville, että "tä on niin paska biisi!". :-D Sori nyt vaan, mutta en tykkää! Ja biisi toimi HUOMATTAVAN paljon paremmin livenä, senkin aikana riehuin ja taputin kuin viimeistä päivää.

Ainoat huonot puolet olivat mielestäni Circuksen äänentoisto, ja keikan lyhyys. Circuksen akustiikka oli siis suoraan sanottuna aivan paska. Filth in the Beautyn alussa en edes tunnistanut biisiä aluksi, koska kaikki äänet olivat ihan puuroa, ja yleisö huusi niin kovaa. Keikka tuntui taas hirveän lyhyeltä, oli tosi absurdia lähteä joskus yhdeksän jälkeen keikkapaikalta, ja tajuta että Mäkkärissä ei ole vielä edes yöaterioita. Mutta joo, ei jääny paha mieli, paras keikka, 5/5.

3 comments:

 1. Me ollaa kyl pukeutumistyyleiltämme vaa nii yö ja päivä nykyää ::::D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi ystävyys ei katso tyyliä. ❤

   Delete
 2. Ihana tuo korilakkuma siideri karva juttu sukka xD

  ReplyDelete

Feel free to write anything here! I'd really love to hear your opinions and stuff, but remember to behave. ☆*・゜゚・*\(◕ヮ◕)/*・゜゚・*☆